Megoldások LOXONE Gold Partner

Funkciók

Miniserver

A Loxone célja a kezdetektől az volt, hogy új alapokra helyezze az épületautomatizálást. Ebben a rendszerben az eszközök nem szigetüzemben, hanem egy központi vezérlőhöz kapcsolva, egymással kommunikálva működnek. Ezzel egy sokkal kifinomultabb, több tényezőt és igényt kielégítő rendszer született meg, amely egy irodaházban vagy hotelben éppúgy szolgálja az emberek kényelmét és biztonságát, mint akár egy családi házban.

Miniserver
Miniserver

Világítás

Fedezze fel a Loxone világítási megoldásait, és teremtsen lélegzetelállító fényhangulatokat bármilyen helyiségben! Kínálatunkban széles választék áll rendelkezésére, és a Loxone rugalmasságának köszönhetően könnyedén integrálhat bármilyen fényforrást, hogy teljes mértékben testre szabhassa a világítást az igényeinek megfelelően. Hozza létre álmai fénykörnyezetét a Loxone innovatív világítási rendszereivel!

Világítás

Hűtés – fűtés

Élvezze a kényelmet és energiahatékonyságot a Loxone Smart Home rendszerével! Amikor nincs otthon, automatikusan lekapcsolja a fűtést vagy hűtést, így energiát takarít meg. Amint visszatér, a Loxone intelligensen visszaállítja otthona komfortos hőmérsékletét, biztosítva a kellemes szobaklímát, miközben gondoskodik a pénztárcájáról is. Éljen okosan és kényelmesen a Loxone fűtés-hűtés automatizációjával!

Hűtés – fűtés

Árnyékolás

Automatikus árnyékolás - Automatizált redőnyök és intelligens árnyékolás egyszerű vezérléssel.

Árnyékolás

Biztonság

A Loxone Smart Home rendszere nem csupán egy épületautomatizációs megoldás, hanem a biztonság megbízható őre is. Érzékelői észlelik a betörést, a tűz kialakulását, a vízkárt, vagy akár egy személyi balesetet otthonában, és azonnal értesítést küldenek. Legyen nyugodt és biztonságban a Loxone innovatív biztonsági funkcióival, amelyek mindig éberen figyelnek, hogy megvédjék Önt, szeretteit és otthonát.

Biztonság
Energiamenedzsment

Multimédia

Fedezze fel a Loxone multimédiás rendszerét, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztasson és vezéreljen mindenféle szórakoztató eszközt a televízióktól kezdve egészen a többszobás audio rendszerekig. A médiavezérlő megoldásunkkal élvezheti az egyszerű és kényelmes multimédiaélményt. Alakítsa át az otthonát egy teljes körű szórakoztató központtá a Loxone multimédiás rendszerrel!

Multimédia

Energiamenedzsment

Kínálatunkban megtalálhatóak az energiamérők és intelligens aljzatok, amelyek biztosítják az energiahatékonyságot, ami a környezet és az Ön pénztárcája számára egyaránt előnyös.

Energiamenedzsment
Energiamenedzsment

Wellness

Fejlessze tovább pihenő- és wellnesslétesítményeit a Loxone intelligens megoldásaival! Termékválasztékunkban megtalál mindent a hőmérséklet-érzékelőktől a világ legkorszerűbb 6 irányú visszamosó medence szelepéig, hogy az élmény teljes legyen. Alakítsa ki saját intelligens wellness-oázisát a Loxone innovatív termékeivel, és élvezze a magas szintű kényelmet és funkcionalitást otthonában.

Wellness

Kert

A Loxone intelligens automatizálás segítségével kertünk igazán kényelmes környezetté válhat. Széleskörű funkcionalitásával, mint például az öntözés, automata fűnyírás vagy kültéri világítás, hatékony és kényelmes megoldásokat kínál a kerti teendők optimalizálására. Ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg, miközben élvezhetjük a kert nyújtotta élményeket.

Kert

App

Legyen bárhol a világban, vagy otthonában a kanapén, a Loxone alkalmazásán keresztül bármikor elérheti az okos ház összes funkcióját egy helyen. Az intelligencia 85%-a a szoftveren múlik, amelyet a Loxone biztosít bármilyen mobilkészüléken, tableten vagy számítógépen. Az ingyenes alkalmazáson keresztül nem csak vezérelni tud, hanem létrehozhat saját automatika szabályokat vagy akár statisztikát értékelhet ki. 

App
App

Referenciák

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top