GYIK LOXONE Gold Partner

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Találjon választ a leggyakrabban feltett kérdésekre itt!

A Loxone egy intelligens automatizálási rendszer, amely lehetővé teszi az otthon, vagy az épület különböző funkcióinak automatizálását és vezérlését. Például világítás, fűtés, hűtés, árnyékolás, szellőztetés, biztonsági rendszerek stb.

A Loxone rendszer skálázható és testre szabható, így kis lakásoktól nagyobb családi házakon és kereskedelmi ingatlanokon át akár ipari létesítményekig is alkalmazható.

A Loxone rendkívül rugalmas és sokoldalú. Képes együttműködni más okos otthon eszközökkel és rendszerekkel, és magas szintű automatizálást kínál a felhasználók számára. Emellett intuitív vezérlést és egyedi szcenáriók létrehozását is lehetővé teszi.

Igen, a Loxone moduláris és skálázható, így könnyen kiegészíthető új funkciókkal vagy okos eszközökkel a későbbiekben, hogy megfeleljen az igények változásainak.

Előzetes tervezés után kábelterv, illetve elosztószerkény tervet készítünk, mely alapján a villanyszerelő elvégzi a szükséges előkészítéseket.

Természetesen minél korábbi szakaszban csatlakozunk be, annál könnyebb a dolgunk, hiszen a kábelezést sokban befolyásolja a tervezett rendszer bonyolultsága.

Igen! Amennyiben a kábelezés nem megoldható már, úgy tudunk vezeték nélküli eszközökkel is dolgozni így nem kell aggódni, hogy a frissen festett falat megvéssük.

Igen, előzetesen egyeztetünk az igényekről, megoldásokról, majd tervet készítünk, ami alapján Ön is felrakhatja az eszközöket (erre felelősséget sajnos nem vállalunk) és mi pedig igény szerint felprogramozzuk.

Minden olyan lehetséges megoldást igénybe vehet, amelyet a Loxone kínál, a teljesség igénye nélkül: világítás vezérlés, audio megoldások, kert automatizálás, árnyékolás vagy hűtés-fűtés vezérlés és így tovább. 

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top