Referenciamunkák LOXONE Gold Partner

Hűtés – fűtés

Vissza

Az egészséges beltéri klíma jó érzés.

Tudta, hogy időnk átlagosan 90%-át beltérben töltjük? Ezért kell olyan környezetet teremteni, amelyben az emberek jól érzik magukat, a vállalatok pedig hatékonyan tudnak dolgozni. A beltéri klíma jól átgondolt szabályozása hozzájárul az egészségesebb levegőminőséghez, megelőzi az épületszerkezet károsodását - például a penészesedést - és jelentősen csökkenti az energiafogyasztást. Mindenekelőtt pedig biztosítja a kényelmet.

HVAC-szabályozás kereskedelmi épületek számára

Bármilyen méretű kereskedelmi épületben a rendszer maximalizálja a fűtés és hűtés szabályozását az alapján, hogy használatban lévő vagy használaton kívüli helyiségről van szó. Különösen, ha lakásokról vagy szállodákról beszélünk, a rugalmasság az egész épületre kiterjed.

Üzlethelyiségekben

Az üzlet üzemeltetése egyszerűbbé válik a távoli üzemmódokkal és a jelenlét érzékeléssel. Ez kevesebb munkát és energiaköltséget jelent, mindezt úgy, hogy minden helyiséget az Ön igényeinek megfelelően komfortosan tart a rendszer.

Tippünk: Az alkalmazásban a különböző felhasználók, például az alkalmazottak és a vezetőség, különböző hozzáférési jogokkal rendelkezhetnek a hőmérséklet és egyebek megváltoztatásához.

Klímamenedzsment

Az optimális beltéri klíma elengedhetetlen. A Loxone segítségével ez bármely épületben megvalósítható - fenntarthatóan, sokoldalúan és egyszerűen.

ph-raumklima-980x1112jpg-4784.jpg

Több, mint a részek összessége

A modern HVAC-összetevők rendkívül hatékonyan, de egymástól elszigetelten működnek. Egy épület sok különböző ilyen komponensből áll. Az igazi hatékonysági potenciál csak akkor szabadul fel, ha ezek az alkatrészek szinergiában működnek, és egységes egészként.

A Loxone tökéletesen összehangolja a fűtést, a hűtést és a szellőzést, valamint a beltéri klímát befolyásoló összes többi rendszert. Az eredmény nem az egyes részek összege, hanem egy olyan rendszer, amely megsokszorozza az előnyöket, így biztosítja a valódi energiahatékonyságot.

ph-hkls-komponenten-980x1112jpg-1-9183.jpg

Integrált intelligencia, korlátlan rugalmasság


A HVAC-szabályozásnak a kereskedelmi épületekben  skálázhatónak és rugalmasnak, ugyanakkor könnyen kezelhetőnek kell lennie. A megoldásoknak minden épületméret és éghajlati zóna esetében működniük kell.

ph-integrierte-intelligenz-980x1112jpg-7646.jpg

Egyedi szobaszabályozás a jobb beltéri klíma érdekében

A tökéletes beltéri klíma a használattól és az egyéni preferenciáktól függően változik. Ezért fontos, hogy minden helyiségre külön-külön állítsuk be. Ez a hálószobában a kellemes 18°C-tól, az irodai koncentrációt elősegítő 20°C-on át, a fürdőszobában a kellemesen meleg 23°C-ig terjed. Az egyéni helyiségszabályozásnak köszönhetően mindenhol élvezheti a tökéletes komfortérzetet biztosító hőmérsékletet és mindezt anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kellene.

ph-room-temperaturejpg-6822.jpg

Megtanulja optimalizálni magát

A Loxone fűtésvezérlés megtanulja és tudja, mikor kell parancsot adni a fűtésnek, hogy a kívánt időpontban elérje a helyiség hőmérsékletét. Önnek csak annyit kell tennie, hogy egyszer megadja, hogy mikor milyen hőmérsékletet szeretne, azaz mikor van jelen vagy nincs jelen, és a fűtésvezérlés gondoskodik a többiről.

Korlátlan rugalmasság. Fűtésszabályozás minden hőforráshoz

 Korlátlan rugalmasság. Fűtésszabályozás minden hőforráshoz


Legyen szó padlófűtésről, infravörös panelekről vagy radiátorokról, gázfűtésről, olajfűtésről vagy hőszivattyúkról - a Loxone fűtésszabályozó rendszer minden fűtési és fűtési forrással optimális komforthőmérsékletet biztosít.

Intelligens szellőzésvezérlés a legjobb teljesítményért

Az ideális hőmérséklet mellett az elegendő friss levegő is döntő fontosságú a jólétünk és a teljesítményünk szempontjából. Az intelligens szellőzésszabályozás különösen fontos az irodákban és a kereskedelmi épületekben, ahol sokféle követelmény és kihívás találkozik. A Loxone-nal automatizált szellőzésvezérlő rendszer nemcsak 100%-ban alkalmazkodik az Ön igényeihez, és megbízhatóan ellátja helyiségeit friss levegővel - nyáron a hűvösebb esti és reggeli levegővel még az energiatakarékosságot is segíti.

ph-office-ventilationjpg-1728.jpg

Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Épület takarékos üzemmódban

Ha senki sincs jelen, az épület takarékos üzemmódba kerül. A hőmérsékletet a lehető legköltséghatékonyabban, a meghatározott tartományon belül, aktív hűtés és fűtés nélkül szabályozza.

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Az épület védelme

Ha a helyiség hőmérséklete túllépi a meghatározott biztonsági határértékeket, az épület reagál, és fűtési vagy hűtési üzemmódba kapcsol, hogy megakadályozza az épület károsodását.

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Információ meghibásodás esetén

A rendszer meghibásodása esetén azonnal értesítjük Önt. Ez azt jelenti, hogy azonnal reagálhat, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Rekord statisztikák

A Loxone Touches segítségével például rögzítheti és elemezheti a hőmérsékleti görbéket az évek során, és feltárhatja a potenciális megtakarítási lehetőségeket.

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Ismeri az összes ünnepnapot

Az Ön épületautomatizálása ismeri az összes ünnepnapot, és ezeken a napokon is biztosítja a tökéletes komfortérzetet.

 Az intelligens HVAC vezérlőrendszer egyéb legfontosabb funkciói

Működési időmérő

A Loxone-nak köszönhetően szemmel tarthatja az üzemidőt, és tájékoztatást kaphat arról, hogy mikor esedékesek a karbantartási intervallumok, szűrőcserék stb.

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top