Kereskedelmi épületek LOXONE Gold Partner

Kereskedelmi épületek

A Loxone széles körű megoldásaival könnyedén automatizálhatunk hoteleket, irodaházakat, éttermeket, vagy szolgáltatást kínáló épületet.

intelligens helyiségszabályzás | fűtés-hűtés vezérlés | elektromos autó töltés

Hotelek

Modern luxus
Tapasztalja meg, hogy milyen a jövő szállodája, amelyet a Loxone intelligens rendszere irányít, az árnyékolástól egészen a hűtésig vagy a fűtésig.

Szállodai szoftver integrációja Loxone-ba

Szállodai szoftver integrációja Loxone-ba

Automatizálja szállodáját a Loxone rendszerrel, hogy a foglalások alapján intelligensen vezérelhesse az egész épületet, maximalizálva a vendégek komfortját és a hatékonyságot.

Rendszám felismerés és gyors beléptetés

Rendszám felismerés és gyors beléptetés

A Loxone automatikusan azonosítja, és beengedi az érkező vendégeket a foglalásuk alapján, ezzel minimalizálva várakozási időt és így növelve a kényelmet.

Jogosultsághoz kötött prémium szolgáltatások

Jogosultsághoz kötött prémium szolgáltatások

Kizárólagosan biztosítson vendégeinek prémium élményeket, mint például autótöltés vagy wellness hozzáférés, amelyekhez kód alapján automatikusan jogosultságot kapnak a foglalásuk idejére.

Hotel HEGIQ

A Fertő-táj első 4 csillagos szállodája a Hotel HegiQ, a korát megelőző olyan modern technikai megoldásokkal került kiépítésre, ami hazánkban még korszakalkotó újdonságnak számít. A Loxone segítségével az üzemeltetők és a szálloda vendégei is élvezhetik a rendszer minden előnyét és kényelmi funkcióját.

Megnézem
Hotel HEGIQ
Hotel HEGIQ
Beléptetés
Világításvezérlés
Öntözésvezérlés
Árnyékolásvezérlés
Fűtés - hűtésvezérlés
Szauna-és wellnessvezérlés
Hotel Larum

A Hotel Larum Balatonfüred legújabb szállodája, melynek érdekessége, hogy a kiszolgálószemélyzet mentes, így a fő feladatokat a Loxone látja el, a fűtés-hűtés vezérléstől egészen az intelligens parkolásig.

Hotel Larum
Beléptetés
Multimédia
Árnyékolásvezérlés
Időjárás előrejelzés
Intelligens parkolás
Rendszámfelismerés
Fűtés - hűtésvezérlés
SabeeApp integráció
Elektromos autó töltés

Irodaházak

Okos munkahely, okos megoldásokkal: az automatizált irodaházakban lehetőség van tárgyaló foglaltság alapú hőmérséklet szabályzásra, jogosultsághoz kötött beléptetésre, továbbá intelligens helyiségszabályzásra. Ezekkel növelhetjük a dolgozók kényelmét, illetve az irodaház biztonságát, továbbá az energiahatékonyságot is.

Intelligens helyiségszabályzás

Intelligens helyiségszabályzás

Az irodaház minden sarkában észleli a jelenlétet, automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, így optimalizálja a komfortot és biztosítja az energiamegtakarítást.

Jogosultsághoz kötött beléptetések

Jogosultsághoz kötött beléptetések

Az irodaház területeire a belépés szigorúan jogosultsághoz kötött, a Loxone rendszere így garantálja a maximális biztonságot.

Tárgyaló foglaltság alapú szabályzás

Tárgyaló foglaltság alapú szabályzás

A Loxone figyeli a tárgyalók foglaltságát, így éri el a kívánt komfortszintet és minimalizálja az energiafelhasználást a kihasználatlan időszakokban.

Irodaházak

Éttermek

Tapasztalja meg az éttermek új világát a Loxone rendszerrel, amely intelligensen vezérli a világítást, hangrendszert és szellőztetést és még sok mást, hogy az élmény mindig tökéletes legyen.

Világítás vezérlés

Világítás vezérlés

Az intelligens világítási rendszernek köszönhetően az étteremben mindig optimális hangulatot teremthetünk, ami hozzájárul a vendégek kényelméhez és a felejthetetlen étkezési élményhez.

Audiorendszer

Audiorendszer

Széles körű hangzásélményt kínáló audiorendszer, mely magában foglalja a Quadral hangszórók minőségét és az éttermi környezethez szabott hangzásbeállításokat, hogy minden vendég élvezhesse ott töltött időt.

Szellőztetés

Szellőztetés

Hatékony szellőztetési rendszer, amely optimális levegő minőséget biztosít az éttermekben, a vendégek kényelmét mindig szem előtt tartva.

Funkciók

Nincs olyan, hogy túl okos!

Nincs olyan, hogy túl okos!

Célunk a professzionális intelligens eszközök eljuttatása az ország legjobb épületautomatizálással foglalkozó szakemberei számára! Fejlődjünk és fejlesszünk együtt!

Megnézem a webshopot
Smart Cuccok

Szolgáltatások

Mindent egy kézből

Tervezze meg álmai otthonának automatizálását a Digitop szakértőivel! Minden igényt kielégítő részletes terveket készítünk, teljes villamossági kivitelezést vállalunk a gyenge áramtól az erős áramig, a rendszer átadása után pedig ügyféltámogatással biztosítjuk az Ön teljes kényelmét.

Mindent egy kézből

Miért minket válasszon?

Hagyja, hogy tapasztalt kollégáink megvalósítsák a Loxone rendszerét az Ön elvárásai szerint. Az intelligens automatizálás láthatatlanul teszi a dolgát, megkönnyítve az Ön életét, miközben a kontroll az Ön kezében marad.

Miért minket válasszon?

Referenciák

YouTube

Kövess minket
a YouTube-on!

Érdekel, hogy miben segíti a nőket Loxone rendszere? Tudni akarod, hogy milyen egy intelligens üvegház? Esetleg lecserélnéd a robot fűnyíródat? A csatornánkon ezekre is, és sok más kérdésre is választ kapsz!

Tovább a YouTube-ra

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top