Cégünkről LOXONE Gold Partner

Cégünkről

"Az automatizálás mindig is vállalkozásunk célkeresztjében állt. Amikor találkoztunk a Loxone rendszerrel, egy olyan jövőbe mutató filozófiával is találkoztunk, amelyet a cégünk alapítása óta mi is folyamatosan vallunk, ezért úgy építjük az épületautomatizálási üzletágunkat, mintha egyek lennénk ezen filozófiával."
Kecskés Péter - Cégvezető

Víziónk

Víziónk

A víziónk az, hogy az intelligensen vezérelt épületek valóban megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék az ott lakók életét, miközben minimalizálják az energiafelhasználást. Hiszünk abban, hogy ha ezen az úton járunk, a jövő sokkal élhetőbbé válik, ahol az emberek harmonikusabb kapcsolatban élnek környezetükkel, és fenntarthatóbb módon használják az erőforrásokat.

Célunk

Célunk

Célunk, hogy minden nap eljuttassuk az intelligens épületautomatizálás elveit azokhoz az emberekhez, akik nyitottak a legújabb technológiára, és megmutassuk nekik, hogy milyen előnyöket kínálnak az energiatakarékos intelligens épületek. A feladatunk az, hogy segítsünk nekik megérteni és látni, hogyan tehetik még kényelmesebbé és hatékonyabbá az életüket ezek az innovatív megoldások.

Víziónk

Mérföldkövek

Mérföldkövek
Nincs olyan, hogy túl okos!

Nincs olyan, hogy túl okos!

Célunk a professzionális intelligens eszközök eljuttatása az ország legjobb épületautomatizálással foglalkozó szakemberei számára! Fejlődjünk és fejlesszünk együtt!

Megnézem a webshopot
Nincs olyan, hogy túl okos!

Tanúsítványok

AAA ISO LOXONE Gold Partner

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top