Lakóépületek LOXONE Gold Partner

Lakóépületek

A Loxone rendszerével egyedülálló módon automatizálhatjuk az épületek különféle funkcióit. Engedje, hogy otthona ne pusztán a lakóhelye legyen, hanem egy intelligens rendszer által támogatott hely, amely képes nyomon követni és optimalizálni több tízezer napi feladatot is, ezáltal hatékonyan kezelheti és tökéletesítheti otthona energiafelhasználását.

világításvezérlés | okos kert | időjáráson alapuló funkciók

Családi házak

Ismerje meg a Loxone által nyújtott lehetőségeket a családi házakban, ahol a figyelem minden részletre kiterjed, így a kényelem, a biztonság és a luxus tökéletes egyensúlyban van. Legyen szó világításról, védelmi rendszerekről vagy akár wellness lehetőségekről, a Loxone minden szempontot lefed, hogy az otthona mindig kellemes és biztonságos környezet lehessen.

Teljes körű biztonsági szolgáltatások

Teljes körű biztonsági szolgáltatások

A Loxone teljes körű biztonsági megoldásokat kínál családi házakban. Jelenlétszenzorok, nyitásérzékelők, riasztórendszer és füstérzékelés egyaránt része a rendszernek, ami a vészhelyzetekben akár intézkedik is.

Széleskörű eszközintegráció

Széleskörű eszközintegráció

A Loxone-ba a szinte bármilyen eszköz integrálható, amire csak szüksége lehet otthonában. Legyen szó okos zárakról, világításvezérlőkről vagy éppen intelligens háztartási gépekről.

Wellness vezérlés

Wellness vezérlés

Fedezze fel a teljes körű wellness vezérlés lehetőségeit a Loxone-al. Szabályozza szaunáját, jakuzziját vagy medencéjét a központi vezérlés segítségével, hogy mindig az Ön igényeinek megfelelően élvezhesse a luxust és kikapcsolódást.

Az „Év Loxone Projektje 2022”

Az „Év Loxone Projektje 2022”

Megnézem

Társasházak

A Loxone rendszer és a társasházak tökéletes egyensúlyt teremtenek a kényelem, hatékonyság és egyéni igények között. Különálló vezérlést biztosítva minden lakásban, központosított gépészeti rendszerekkel és egyedi mérésekkel, hogy minden lakó otthona igazán személyre szabott legyen.

Egyedi mérések és személyre szabott otthonok

Egyedi mérések és személyre szabott otthonok

A Loxone lehetővé teszi az egyedi méréseket minden lakásban, így a lakók pontosan követhetik energiahasználatukat és személyre szabhatják otthonukat az igényeiknek megfelelően. Így lesz minden lakó otthona egyedi és kényelmes.

Kényelem és biztonság

Kényelem és biztonság

A Loxone nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem a társasház lakóinak biztonságát is. Az intelligens riasztórendszerek és a központosított kaputelefonok biztosítják a lakók nyugalmát és biztonságát, miközben a kényelmi funkciók maximalizálják az otthoni élményt.

Közösségi terek vezérlése

Közösségi terek vezérlése

A Loxone teljes kontrollt biztosít a társasház közösségi terei felett, beleértve a lépcsőházakat, gépészeti és egyéb közös helyiségeket. Ezáltal lehetővé válik a folyosók világításának kezelése, hogy biztosítsuk a kényelmes, energiatakarékos közösségi tereket minden lakó számára.

Irodaházak
Okosságok

Mit tud még a Loxone?

Nincs olyan, hogy túl okos!

Nincs olyan, hogy túl okos!

Célunk a professzionális intelligens eszközök eljuttatása az ország legjobb épületautomatizálással foglalkozó szakemberei számára! Fejlődjünk és fejlesszünk együtt!

Megnézem a webshopot
Smart Cuccok

Referenciák

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top