Referenciamunkák LOXONE Gold Partner

Világítás

Vissza

Amikor a világítás lenyűgöző hatást kelt

Az intelligens világításvezérlés művészetével bármely helyiséget egyedi élménnyé varázsolhat. De ez nem csak a világításról szól. Hanem egy rendkívüli hangulat megteremtéséről, amely új szintre emeli az életünket és minden épületet.

Testre szabott világítási jelenetek - Ahol a fény élménnyé válik


A vizuálisan tetszetős fényforrások hozzájárulnak a kellemes szobaklímához - de a Loxone világításvezérlés igazi varázsa a hardver mögött történik: a szoftverrel. Kombinálja a különböző fényeket, színeket és fényerősségeket, hogy egyedi fényjeleneteket hozzon létre. A számos különböző funkció a legtöbbet hozza ki minden világításból, és a fényt élménnyé teszi.


A Loxone segítségével világítása egyedi védjegyévé válik, amely tükrözi épülete különleges jellegét. Legyen szó családi házról vagy kereskedelmi épületről, a világítás központi szerepet játszik a mindennapokban.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Testre szabott világítási jelenetek

Hozzon létre testre szabott világítási jeleneteket a megfelelő hangulathoz. Akár otthon, akár az irodában, vagy a márkaidentitás megjelenítéséhez az üzleti életben.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Jelenlétvezérelt világítás

A világítás automatikusan be- és kikapcsol a jelenlét-érzékelőkön keresztül és a mért napfény alapján.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Riasztási funkciók

Speciális fényjelzések figyelmeztetnek például füst vagy betörés esetén. A világítás akkor is értesíti Önt a látogatókról, ha a csengőt némára állította.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Állandó világítás vezérlés

A megfelelő világítás a kereskedelmi helyiségekben elősegíti az alkalmazottak teljesítményét és motivációját. A Loxone segítségével a megvilágítás erőssége is állandóan tartható az optimális munkakörnyezet érdekében.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Nyitott interfész

A számos interfésznek köszönhetően szinte bármilyen fényforrást integrálhat DALI, DMX vagy más világítástechnológiákon keresztül.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Segít takarékoskodni

Ha senki sincs a szobában, a fény automatikusan kikapcsol. Vagy kapcsolja ki az összes fényforrást egy dupla vagy tripla koppintással.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Fade-In, Fade-Out

A fade-in és fade-out funkcióval a fény nagyon lassan kapcsol be és ki. Ez kíméletesebb a szem számára, és lenyűgöző átmeneteket teremt a jobb közérzet érdekében.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Éjjeli fény és ébresztőóra funkció

Amikor éjszaka felkel, a világítás gyengéden tompított fénnyel kíséri az éjszakai utat. Reggelente a világítás gyengéd halványítással ébreszt, amikor bekapcsolja, így biztosítva a jobb közérzetet.

Sokkal több mint 'On' és 'Off'

Jelenlét szimuláció

Ha nincs otthon, vagy a vállalati szünetben... vezérelje a fényeket, mintha ott lenne. A betörők gyanítani fogják a jelenlétet és ez elriasztja őket.

Kézi vezérlés

A Loxone Switch Standardnak köszönhetően a fénykapcsolókra, ahogyan eddig ismertük őket, már nincs szükség. Váltson kényelmesen az Ön által létrehozott világítási jelenetek között, vagy keverje azokat a meglévő világításba a Loxone Touch középső érintőpontjának megnyomásával. Kettős érintéssel kikapcsolhatja a helyiséget és így a fényt is.

ph-touch-pure-3-898.jpg

Automatikus világítás

A hős: A Loxone jelenlét-érzékelő.

Általában a Loxone-nal automatizált épületek világítása teljes mértékben az észlelt jelenlét vagy az egyedileg létrehozott üzemmódok alapján vezérli magát. 


jelenlet-erzekelo-801.jpg

Világításvezérlés alkalmazáson keresztül

A világítási jelenetek megváltoztatása, a világítás színének beállítása, a fényerősség változtatása és még sok minden más is elvégezhető néhány kattintással a Loxone alkalmazásban.
Az alkalmazás ingyenesen elérhető okostelefonra, táblagépre vagy PC-re.

mu-lichtsteuerungpng-2-3598.webp

Világításvezérlés otthon

Kombinálja a különböző lámpákat, fényerősségeket és színeket az egyéni fényhangulat megteremtéséhez, és hozzon létre egyedi, jó hangulatot.

ph-tn-lichtsteuerung-zuhause-980x1112jpg-3499.jpg

Világításvezérlés kereskedelmi épületekben

Nem számít, hogy milyen sokféle világításvezérlési követelményei vannak - a számos interfésznek, például a DALI-nak és a DMX-nek köszönhetően szinte bármilyen fényforrást integrálhat.

ph-blog-lighting-projects-spielbank-556.jpg

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top