Partner Program LOXONE Gold Partner

Partner Program

Nőjünk együtt nagyra!

Partner Program

Partneri ajánlat - Amivel csak versenyelőnybe kerülhetsz!

Cégünk, a Digitop Kft., prémium minőségű épületautomatizálással foglalkozik. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások segítségével az épületek intelligens automatizálására és azok energiahatékonyságának növelésére specializálódtunk. A minőséget, megbízhatóságot és innovációt tartjuk a munkánk alapjának, és büszkék vagyunk arra, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a projektjeinkben.

Munkafolyamat

Munkafolyamat

Referencia és szakmai megbízhatóság

Rendelkezünk olyan referenciaprojektekkel, amelyek szemléltetik a Loxone® által képviselt minőséget és sokszínű funkcionalitást. Egy kész, automatizált házon keresztül megmutathatjuk, hogy milyen előnyöket nyújt az általunk kínált technológia. Emellett természetesen a saját tapasztalatainkat és tudásunkat is felajánljuk, hogy segítsünk a projektek meghatározásában és az igények pontosításában.

Az ajánlat kidolgozása

Miután a leendő ügyfél megismeri a lehetőségeket, közösen kidolgozhatjuk az ajánlatot, hogy ügyfelünk minden felmerülő igényére megoldást nyújtsunk. Ez egy remek lehetőség a közös munkára és az üzleti kapcsolatok elmélyítésére.

A te jutalékod

Az ajánlatunk az, hogy jutalékot fizetünk neked, amennyiben hozzánk irányítasz üzleti lehetőségeket. Az általunk biztosított jutalék az általad generált Loxone® eszközértékének 10%-át jelenti. Ez egy nagyszerű lehetőség számodra, hogy további bevételi forráshoz juss, miközben a saját üzleti tevékenységedet is folytathatod.

Tervezés

Szerződés

Az ajánlatunk részeként szívesen kötünk veled egy szerződést, amely meghatározza a közös munkánk feltételeit és a jutalékodat. Így mindkettőnk számára konkrét és átlátható lesz a kapcsolatunk.

Szakmai támogatás és fejlődés

A jelenlegi piaci környezetben az épületautomatizáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egyre több ügyfél fedezi fel az okos épületek előnyeit és az energiahatékonyság jelentőségét, ezért fontos, hogy már a tervezési fázisban megfontolják az automatizációt.

Köszönjük, hogy megfontolod ajánlatunkat!

Amennyiben érdekel, keress minket a további részletekért!
Várjuk, hogy együttműködhessünk veled, és sikeres üzleti kapcsolatot építhessünk ki.

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top