Referenciamunkák LOXONE Gold Partner

Így dobog a Loxone szíve!

Vissza

2 szintes családi ház automatizálása

Igények:

A megrendelő számára fontos volt, hogy a ház fűtését, hűtését, világítását és árnyékolását egy integrált rendszerrel tudja vezérelni. Konkrét igényekként említették a padlófűtés és fancoil hűtés vezérlését, valamint az árnyékolás automatizálását. A nyitásérzékelőknek nem csupán a biztonsági funkciót szánták, hanem az energiahatékonyság növelésére is kiemelt figyelmet fordítottak. Emellett fontos szempont volt az energiamegtakarítás és a kényelem kombinálása.

Milyen megoldásokat kaptak?

Gépészeti integráció modbus protokollal

A padlófűtés és fancoil hűtés vezérlését a Loxone rendszerbe integráltuk, ezen kívül a hőszivattyút is modbus protokollon keresztül kapcsoltuk össze. Így tettük lehetővé a hűtés-fűtés automatizált vezérlését és időjárásfüggő működtetését. A jövőbeni tervek között viszont szerepel a szellőztetés integrációja is modbuson keresztül, amit már elő is készítettünk.

gepeszet-960.jpg

Árnyékolás és hőmérsékletvezérlés

Az árnyékolók automatizált vezérlése figyelembe veszi a külső hőmérsékletet és időjárási tényezőket. Ezáltal az árnyékolók automatikusan állnak be annak érdekében, hogy optimalizálják a belső hőmérsékletet és növeljék a kényelmet.

arnyekolas-811.jpg

Riasztó rendszer integráció

A riasztó rendszerhez jelenlét érzékelőket és nyitásérzékelőket csatlakoztattunk. Ezek segítségével a rendszer automatikusan észleli, ha valaki otthon van vagy ha esetleg valami nem rendeltetésszerűen működik.

riaszto-718.jpg

Világítás vezérlés

A világítást üzemmódok alapján vezéreltük. Ez lehetővé teszi az egyszerű váltást a különböző világítási hangulatok között, például nappali, esti vagy éjszakai üzemmódok között.

vilagitas-605.jpg

Összefoglalva

A Loxone rendszer ezen funkcióinak integrálásával az ügyfél által megfogalmazott igényeket sikerült teljes mértékben kielégíteni, biztosítva ezzel az energiahatékony és kényelmes otthoni környezetet.

Ügyfeleink kedvenc funkciója pedig a világításvezérlés, azon belül is az éjszakai üzemmód.

További kérdése van?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Antal Róbert

Antal Róbert

Műszaki értékesítő, tervező

+36 99 799-699
Türelem...
footer.jump_to_top