Ingyenes tervezés

Nem tudja hogyan induljon el?
Kérje kollégánk segítségét!

Kapcsolat

Konkrét elképzelése van?
Töltse ki részletes árajánlatkérőnket!

Annak érdekében, hogy minél pontosabban tervezhessük meg okosotthonát, kérjük, hogy az űrlapon minden olyan mezőt töltsön ki, amelyik megoldásunk iránt érdeklődik. Amennyiben van alaprajza, gépészeti és/vagy villamossági terve, kérjük, töltse fel .pdf vagy .jpg formátumban.

Világítás

Világítás Info

Kapcsolt világítási körök: hagyományos világítás, amit csak fel, illetve lekapcsolni lehet. Nincs fényerő szabályzás.
Led szalagok: a LED szalagok vékony, hajlékony és sokoldalú világító eszközök, amelyek számos kreatív világítási célnak megfelelnek, például dekoratív világításban vagy hangulatvilágításban.
Dimmelhető világítás: a dimmelhető világítás olyan megoldás, amely lehetővé teszi a világítás fényerejének változtatását, általában a hangulat és energiahatékonyság szempontjából.
Kültéri világítás: a kültéri világítás az épületek, kertek vagy más kültéri területek megvilágítását szolgáló rendszer, amely biztonságot, dekorációt és funkcionalitást nyújt, illetve növeli az otthon vagy környezet vonzerejét.

Irányítás

Irányítás Info

A Loxone koncepciója alapján az épületautomatizálás akkor működik jól, ha minél kevesebb kapcsolót és irányításra alkalmas eszközt szerelünk fel. Ezeket figyelembe véve ha mégis be szeretnénk avatkozni az épület automatikus működésébe, lehetőség van tabletről, illetve intelligens kapcsolókról (Tuch Tree és Touch Pure) vezérelni a funkciókat.

Fűtés/hűtés/szellőztetés vezérlés

Fűtés/hűtés/szellőztetés vezérlés Info

A fűtési és hűtési rendszert a típusától függetlenül integrálhatjuk a Loxone-ba.

Biztonság

Biztonság Info

Nyitásérzékelő:
A nyitásérzékelő általában a nyílászárók megrendelésekor vagy beépítésekor integrálható a Loxone rendszerbe, így mint egy szenzor felhasználhatjuk az onnan érkező jeleket. Ha nem építettek be nyitásérzékelőt utólagosan is felszerelhetőek, akár vezeték nélküli változatban is.
Jelenlét érzékelés:
A Loxone jelenlét érzékelője abban különbözik egy általános mozgásérzékelőtől, hogy nem csak a mozgást, hanem a fény erősségét és a környezeti hangokat is méri. Lehetővé téve ezzel a kényelmi, biztonsági és energiahatékonysági funkciók automatizálását.

Ingatlanra történő bejutás

Ingatlanra történő bejutás Info

A Loxone rendszere irányítja a kapunyitásokat, pl: garázs, bejárat stb. Lehetőséget ad a kaputelefon távoli vezérlésére, továbbá az okos zárak használatára.

Árnyékolás

Árnyékolás Info

Időjárás alapú árnyékolás:
Az időjárás alapú árnyékolás olyan rendszer, amely figyelembe veszi az aktuális időjárási körülményeket, például napsütést vagy hőmérsékletet, és ennek megfelelően automatikusan szabályozza az árnyékolók működését, hogy javítsa a kényelmet és csökkentse a hűtési vagy fűtési költségeket.

Intelligens helyiségszabályzás jelenlét alapon

Intelligens helyiségszabályzás jelenlét alapon Info

A Loxone jelenlét érzékelője abban különbözik egy általános mozgásérzékelőtől, hogy nem csak a mozgást, hanem a fény erősségét és a környezeti hangokat is méri. Lehetővé téve ezzel a kényelmi, biztonsági és energiahatékonysági funkciók automatizálását.

Okos eszközök integrálása (mosógép/szárító stb)

Okos eszközök integrálása (mosógép/szárító stb) Info

A Loxone-nal lehetőség van a háztartásban lévő okos eszközök integrációjára is, így biztosítva, hogy minden eszközt egy központi applikációból irányíthasson.

Egyéb kiegészítők

Egyéb kiegészítők Info

A Loxone-ba integrálható az öntözés, a napelemek, a medence vagy akár a wellnes részleg vezérlése is.

Megjegyzések

Adja meg az adatait

Fájl feltöltése - alaprajz, gépészeti és/vagy villamossági terv - max. 10 fájl, 100 MB, .pdf/.jpg kiterjesztés

Türelem...
footer.jump_to_top